Varning för Googles nya webbläsare Chrome

Jaha, så har några glädjedödare givetvis hittat ett "fel" med nya Chrome...iofs en säkerligen seriöst menad varning och  så men ändå...det var den glädjen över den nya leksaken...Och världen snurrar vidare ett varv till.






"Vi vill härmed lämna ut en varning för googles nya webbläsare Chrome. Denna varning riktar sig i första hand till företag och företagare. 

När man laddar ned googles nya webbläsare Chrome så måste man godkänna det användaravtal som skickas med. Om man godkänner detta avtal ger man google en evig, ouppsägbar, världsomspännande, royaltyfri och icke-exklusiv licens att reproducera, anpassa, ändra, översätta, publicera, distribuera och offentligt utföra eller visa allt innehåll som du skickar, lägger upp eller visar på eller via tjänsterna. På ren svenska ger man google rätten att använda allt material man skickar via webbläsaren. Så skriver du ett mail via webbmailen i chrome-webbläsaren så har de rätten att inte bara använda det du skriver, de har även rätten att ändra texten och använda den. Likaså med bilder och annat material som du via webbläsaren förmedlar. " Läs hela inlägget här


Kommentarer
Postat av: Leffe

Hej där!



Om du läser dagens inlägg om Google Chrome så finns det hopp. De har ju kommit med uppdateringar som förbättrar säkerheten :)



http://www.valkommen.se/article-1221054353.html



Leffe

2008-09-10 @ 19:57:44
URL: http://www.valkommen.se/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0