Höststäda din dator gratis

Onödiga filer, länkar och program som startar upp automatiskt när du startar datorn gör datorn långsam och instabil. Allt det hjälper gratisprogrammet Ccleaner till med att fixa så att din dator blir snabbare och bättre.

Ccleaner gör egentligen tre olika saker: 
1. Rensar det bort onödiga filer, till exempel sådana som din webbläsare har skapat.
2. Städar program i den del av Windows där alla inställningar lagras. Om du ofta avinstallerar program är risken stor att det finns kvar hänvisningar till program som du har tagit bort. 
3. Till skillnad från den funktion som finns inbyggd i Windows kan Ccleaner även ta bort de program som startas automatiskt när datorn slås på.

Bra att tänka på (tips från PC För Alla):
1. Glöm inte att välja rätt språk under Select Language (alltid enklare när man har det på svenska)
2. Innan du använder Ccleaner bör du därför skapa en så kallad återställningspunkt. Om något börjar krångla kan du välja att gå tillbaka till hur datorn var innan du körde Ccleaner. Du skapar en återställningspunkt genom att klicka på Start, Alla program, Tillbehör, Systemverktyg och Systemåterställning och klicka på Skapa en återställningspunkt. Får du problem går du tillbaka till den här punkten genom att välja Återställ datorn till en tidigare tidpunkt.

Fakta:
Systemkrav:
Windows 98 eller senare.
Språk: Svenska.
Läs mer: http://www.ccleaner.com/

Support: www.ccleaner.com/help.


Kommentarer
Postat av: Arthur

Ptja.. Inte direkt ett program för höststädningen utan ett litet standardprogram för regelbunden städning. Om man vill HÖSTSTÄDA (dvs storstäda) så får man använda lite tyngre program.. :)

2008-10-06 @ 20:43:20
URL: http://www.opera.com
Postat av: Kim

Well Arthur...det beror på hur avancerad användare man är och på vilket sätt man använder sin dator och de program man har där eller laddare ner. Någonstans ska alla börja :-)

2008-10-07 @ 16:35:23
URL: http://techiegirl.blogg.se/
Postat av: Alina

Bra blogg du har om jag inte sagt det förr!! ? :) kramar

2008-10-07 @ 16:40:39
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0