Teknikfreaks får en egen tidning

Ett teknikfreak är en person som är mycket intresserad av datorer, ljud/bildanläggingar eller ny teknik i vardagen. Genom sitt djupa intresse för modern teknik utgör teknikfreaken en oerhört viktig målgrupp: De är nämligen inte bara köpsugna, utan fungerar också som ett slags ambassadörer för nya prylar och produkter. Det är teknikfreaket som andra konsumenter rådfrågar inför köp av ny platt-TV, bärbar dator eller mediaspelare.

Mao är teknikfreaks en stark målgrupp som företag vill nå ut till med sina produkter innan produkterna lanseras på bred front eftersom många teknikfreaks också är sk Early Adopters dvs testar, använder och diskuterar ny teknik innan den knappt lanserats (som Google Chrome).

Sveriges 200 000 ingenjörer (läs: till en stor del beståeende av just teknikfreaks) saknar idag en modern och vass nyhetssajt, enligt IDG själva. Den 21 oktober är det slut med det: Då lanserar IDG Teknik360.se. Vi tekniknördar (oavsett om vi är ingenjörer, ekonomer eller självlärda internetnördar) väntar nu med spänning på denna tilldragelse och hoppas att det inte bara är snack utan också verkstad. Återkommer med mer info när jag kollat in den!

från er Internetnörd


Kommentarer
Postat av: jack h

nå, vad tyckte du om 360tidningen? jag har inte läst den ännu men börjat få deras spam. känns som att det världen inte behöver är en ny idg-blaska ... men men ha ha nu får jag väl smisk av dej?

2008-10-29 @ 23:53:39
URL: http://www.copywriter.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0