Möbler online

Modern Interior säljer snygga, nytillverkade, designmöbler på nätet och deras affärsidé har gått som tåget sedan starten. De har ett showroom vid Odenplan där man kan se och prova alla möbler om man vill innan man gör ett köp. Bra för dem som bor i Stockholm men mindre bra för dem som köper via nätet ute i landet. Dock är deras möbler av ba kvalitet och servicen är grym (testa deras kundservice får ni se). Största plusset är den fantastiska designen och att man kan fylla sitt hem med coola möbler till vettiga priser (med tanke på originalen).

IKEA har ju också gjort detta under många år men minuset för deras del är att hela sortimentet inte finns på nätet. Förmodligen ett "smart" (Läs:inte så smart) sätt att försöka driva köparna till butik dvs de stora varuhusen. Pluset är dock att IKEA har en riktigt bra hemkörningsservice där man kan få varorna dagen efter via bil (i alla fall i Stockholm) om alla varor finns på lager. Tristast är väl att sortimentet finns i varje persons hem vilket gör att udda-faktorn försvinner helt.

Även traditionella postorderföretag som Halens (och systerföretaget Cellbes) gör detta under kategorin HEM online. Till skillnad från IKEA har de också sådant som speglar och "pynt" som de skickar hem efter order på nätet. Fyndhörnan är värd en extra titt om man är pank efter all julshopping.

:-) shop til u drop


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0